This recipe is courtesy of a dear friend, she is very dedicated to her cooking, and loves experimenting in the kitchen! Vane Paez this is definitely a keeper!
Cauliflower Pizza
Ingredients for the crust (base)
4 cups cauliflower shredded or processed (my nutribullet didn't work so I went old fashioned )
Once shredded or processed cook it on the microwave oven for about 6 - 8mins
cool
Once cooled squeeze all liquid out (you know that cauliflower contains naturally a little water )
Once ready add 1 egg, a little salt , pepper , oregano and the multi-species seasoning that I buy in Costco
To already prepared crust I added a little parmesan cheese and cashew meal or (cashew flour , oat flour or almond flour can be used ) mix and put it in the tray. Sprinkle a little oregano on top. place on a baking tray. USE WAX PAPER OR BUTTER
The oven should be between 400-450 degrees
Then bake crust for approx 20 mins depending on how crunchy you you want it.
For the Tomato Sauce
Boil 3 tomatoes until skin falls off, then crush .
Sautee garlic in a little bit of coconut oil , salt, pepper , paprika ( red powder ) add the tomatoes and basil and voila !
When the crust is almost ready, remove from the oven , cover with the sauce, add
little parmesan cheese and fresh mozarella cheese and bake again until everything is melted!
Finally I put fresh basil and eat!
DELICIOUS!
Pizza de coliflor! receta cortesia de una amiga, Vane Paez, adora cocinar y le encanta experimetnar con ingredientes diferentes!
Ingredientes para LA BASE
4 tazas de coliflor rayado o procesado
Una vez rayado o procesado ponerlo en el microondas por aprox 6-8mins
Dejar enfriar
Una vez haya enfriado tienen que exprimirlo(ya saben que el coliflor por naturaleza tiene un poco de agua)
Una vez listo añadirle un huevo, un poco de sal, pimienta, oregano y le eche el condimento multi especie que compro en Costco
Ya preparada el crust le puse un poquito de queso parmesano y cashew meal(harina de marañon, pueden usar harina de almendras) revolvi y lo puse en la bandeja. Arriba le sprinkle un poquito de oregano. USAR PAPEL DE CERA O PAPEL MANTEQUILLA
El horno debe estar entre 400-450 grados
Ponen el crust a hornear pro aprox unos 20 mins dependiendo que tan crunchy la quieran
SALSA
Hervir 3 tomates hasta que se les caiga la piel y los estripan.
Sofreir en un minimo de aceite de coco un ajo, sal, pimienta, paprika(el polvo rojo) añaden los tomates y albahaca y voila!!!
Cuando el crust ya este casi listo lo sacan del horno, le ponen la salsa, un
poquito de queso parmesano y queso mazarella fresco y al horno de nuevo hasta que todo este derretido!
Al final le ponen albahaca fresca y a comer!
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